Struligt

Min dator har dött, igen, och den vill inte bli återuppväckt så det finns väll bara en sak att göra och det är att köpa en ny, bättre dator. Jag kan tänka mig en dator för max 8000:- den ska ha stor hårddisk, batteritiden bryr jag mig inte så mycket om däremot. Snygg och mycket hårddisk är det jag vill ha. Och helst en som inte dör titt som tätt. Någon som vet lite bättre om sådant än mig?

Och eftersom min dator är död kan jag inte heller visa er mitt snygga halsband som kom på posten idag. Men så fort datorn är fixad ska ni få se det. Ha en bra måndagskväll!

Kommentarer
Postat av: simone

sV: Det kostar 50:- för att spela tolv hål, ett bra pris :)

2010-01-18 @ 16:26:53
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Jacqueline /en av de från moiettu

sv: Låter kul! :D

Vilken är din favoritaffär? ;-D

2010-01-18 @ 16:43:02
URL: http://moiettu.webblog.se
Postat av: Simone

Inte acer och inte hp, det kan jag iaf säga :)

2010-01-19 @ 14:28:38
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Malin

Eh, tyvärr är jag nog inte till någon större hjälp när det gäller det du skriver om.. datorer är inte riktigt min grej. Dock kom jag på en riktigt smart sak idag; stationära datorer värmer upp rummet mycket mer än bärbara (jag har en bärbar vilket gör att jag.. fryser, uh)



Och jag fortsätter klia mig i håret för jag kommer verkligen inte på när, var och hur jag pratat med dig; VEM ÄR DU MÄNNISKA (haha)? vad är det för annan blogg du snickelisnackar om? jag blir frustrerad.. och känner mig smått elak. förlåt.

2010-01-19 @ 19:15:35
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0