Mer än 1000 ord.


Nu börjar jag tröttna rejält på den här underbara utsikten, jag vill ha en underbar sommar istället.



Lördagsmorgonen spenderades i soffan.



Jag var tröttig.


Ludwig hade väldigt blåa ögon.


Sen drog vi hem till Matte med lite folk, och kollade på Freddy vs. Jason. Tänk vilket bra koncept att smälla ihop två bra skräckfilmer i en enda. Najs najs.

Söta sms på morgonen fyller dagen med lycka.



"Godmorgon! Idag är du den enda som kommer uppleva total lycka!
"

Lill lördag


Vi var 17 eller 18 år och ännu inte förstörda av samhällets regler och moral. <3

Redan onsdag och med andra ord lill lördag. Och om en vecka så åker jag till London för att hälsa på min älskade Aylar, hon är så sjukt saknad nu! Måste börja packa ihop vad jag ska ha med mig dit, blir 2-3festnätter, men skippar nog alkoholen denna gången, det har blivit lite för mycket sådant på sistone, jag kan vara party oavsett alkohol eller inte.

 

Ninja.




Joy of the day: Ninja.
Pain of the day: Räkningar.

Fest i gula villan



I lördags var det fest i gula villan, 3 pojkar små fyllde gamla. Det firades med vänner, öl, 3D glasögon som nog de flesta hade på sig till slut. Både nära vänner och folk jag inte träffat på kanske 10 år, galet. Dansade till Ebba grön och vann över Timmy i en gå ner i split tävling i köket.

 

(Mar)dröm(s)granne?

 

Tror inte Aylar håller med metro om detta svaret.

 

Rosa kärlekssemla.



Mumsade hembakade hallonsemlor med små hjärtan som lock  för att fira semledagen igår tillsammans med mamma och syster. Mys.

Hjärtemys.

 

Nästan allt kaos kan botas av små sötnosar som dessa, en puss från Grolle och dagen är räddad. Jag som trodde att jag var tvungen att resa ända till Paris för att hitta lyckan en sådan här morgon. Fast nu vet jag att jag behöver både djur och Paris. Fint som socker.

 

Hipp hipp hurra.


Uffe drack en pimpad födelsedagsöl för att starta det hela.


Satt och hade en hel del samtal och fniss med Josefin, fint.


Försökte supa ner Ajdin i treman, han försökte nog detsamma mot mig tror jag. Lyckades jag?
Dont know.


Odd fick ett helt bildspel för sig själv, värt.


Jag och Fredrik hittade en söt babar. Alla borde få ha en liten babar.



Mycket trevlig fest, vet inte om det kom riktigt 70-80 pers som det skulle, men mycket folk var det hur som helst och som sagt riktigt kul. Pratade med söta folk, drack äppelkaka (med andra ord varm&kall) som jag även bjöd till de flesta runt omkring mig. Kvällen slutade med att vi följde söta Cornelia till centralen, stackarn skulle ända till Vänersborg - helt ensam. Aw. Sedan blev vi halvt bitna av en jätte söt amster hund som var en bebis. Bra avslut på kvällen helt enkelt. Lyckad fredag. Och grattis än en gång till Mathias och Uffe.

Fredagspepp!

Gwada beer by from eye to pixel.
Bildkälla


"En ny studie från University of California, Davis har kommit fram till att ämnet kisel i öl är bra för skelettet. Forskarna har analyserat 100 sorters öl för att ta reda på hur höga halterna av ämnet är. Det visade sig variera från 6,4 till 56,5 milligram kisel per liter, med ett medelvärde på 30."

Vad ska man bli när man blir stor?


Saknar teatern och våra snygga kläder.

 

Börjar redan få beslutsångest fastän jag bestämt mig för att ta detta året till att ta det lugnt så börjar jag ändå fundera på vad som ska hända sen. Vad ska man bli när man blir stor? Och faller sig livet så som jag alltid tänkt mig så känns det rätt onödigt att utbilda sig, för då kommer jag ändå försvinna spårlöst lagom tills jag är färdigpluggad. Ska jag plugga ska det nog bli något inom kultur/drama, kost/hälsa eller så läser jag språk och försvinner utomlands. Men nu ska jag sluta tänka på framtiden, den kommer förändras hela tiden ändå.

Up in the air.



Jag saknar känslan att flyga, att vara påväg någonstans full av förväntan, hopp och glädje. Känna hur planet åker ner i luftgropar så att man hoppar till och fnittrar glatt, gratis bergochdalbana.

Jag saknar att shoppa på taxfreen och glömma bort hur mycket vad är värt, med inställningen "allt är billigt".

Jag saknar att titta ut ur flygplansfönstret och se moln, moln och åter moln. Det ser nästan så vackert ut att man inte skulle bli förvånad om det dök upp en ängel eller ett fantasidjur.

Jag saknar att lyfta och landa, ljudet är högt, det slår i öronen och magen går up side down av glädjehopp. Ljuva känsla.

Jag saknar en väldigt söt vän i London. Och jag längtar röven av mig tills jag träffar henne igen.

Spårvagnsmusikant ja tack.

 

Åh, jag vill ha musik på spårvagnen varje dag, helt plötsligt kändes det som utomlands. Mys.

Why, why, why?



Hur tänkte du här? Vem du än är. Åka ut med bil på en sjö för att sedan åka ett varv runt ön och åka in igen. Jag fattar inte, dessutom är det där strömmarna är extra starka. Kul om man åker ner.

Piercings.








Träffade även på Amanda igen, och blev redigt avundsjuk på hennes piercings (de två första bilderna), och började genast fundera på om det är värt att pierca mig som jag har på den sista bilden (fast med stav och inte kanyl såklart). Tål att tänkas på.

For ever and ever.

 

It will always be you and me honey.

Cutie pie.



Jag älskar mina grannar, speciellt deras katter som pussas.

 

Friday I´m in love.

Dreamer by Lissy Elle.
Bildkälla

 

Jag tror nästan att jag var en fixare i mitt förra liv, en något klantig sådan. Men vill man ha något gjort så får man göra det själv har jag insett. Nu är mitt rum aningens mer ordnat kaos, precis som jag vill ha det. Och jag har gardiner i rummet för första gången sedan jag flyttade in för 2 eller 3 år sedan. Jag insåg även att jag hade inte mindre än 15 sommarjackor liggandes i mitt rum, inte konstigt att jag inte får plats med någonting då.

Och idag är det fredag, hur fint är inte det? Kommer inte uppdatera förrän på söndag kväll eller måndag men då kommer det antagligen en bild bomb från helgen. Ha en söt helg.

 

Sweet wekeend.


Bildkälla

Jag känner på mig att detta blir en söt helg, kommer hinna med så mycket att det är galet. Dansa disco och salsa. Prata strunt med en vän. Klippa mig om jag vågar. Dricka vin och öl med vännerna. Gå på museum och känna mig kultiverad. Åka pulka och dricka te. Kolla på film och pussa små pussar. Åka till lidköping. Hänga i linor och sparka mig själv i bakhuvudet. Bli fotograferad. Åka tåg. Pussa på katterna. Somna och tänka att det var en bra helg.

London, london, london.

 

Nu är resan bokad, den 3 mars kommer vi fram till Aylars och Lanas lägenhet (eller rum, vilket som). Jag längtar som ett litet barn, det ska bli så kul att få komma tillbaka till London, prata strunt med Aylar, festa, shoppa (för då är det inte februari längre och mitt vad är slut), fnittra och umgås med söta och roliga folk.

 

Rosie Tupper

 

Så vacker att jag tappar andan. Rosie Tupper måste vara världens vackraste kvinna, enligt mig i alla fall. Dessa bilder kommer från brittiska glamour.

Ett vintrigt land.

 

Så här ser det ut utanför min dörr, det var knappt så jag kom hem igår på grund av all snö, galet. Men idag ska jag uttnyttja det faktum att det är vinter och åka skridskor med Fredrik. Ska bli riktigt roligt. Senare ikväll ska jag testa bikramyogan på haga badet, jag hoppas den är lika bra som jag har föreställt mig!

Charis vs. Moa

 

Det hände en sak till idag förresten, bytte namn, eller rättare sagt ändrade tillbaka, har fortfarande samma namn men har mitt vanliga tilltalsnamn nu. Efter att ha hetat Charis i ett halvår har jag insett att det inte var så kul som jag hade trott, mest jobbigt att ingen kunde uttala mitt namn. Och att det bara var vänners vänner som kallade mig det. Så nej, nu är det Moa som gäller för fullt.

Och en sak till, på söndag ska jag hänga i rep, göra viga konster och bli fotograferad.
Det ska bli roligt.

Bitter katt och fina tankar.

 

Haft en fin tisdag som spenderats hemma hos prinsessan med fnitter och prat. Ibland är livet lite för underbart helt enkelt. Sedan blev det allvarligare prat men som var välbehövligt och det slutade väl. Nu blir det te och mys med min söta men något bittra katt. Ser fram emot imorgon, mycket roligt som händer då.

 

Semlemånaden.

 

Februarimånad kan nog bli en pretty good månad, mycket roligt som händer här är ett axplock av allt fint:

 

  • Köpfrimånad och jag ska hålla det.
  • Fettisdagen, jag funderar på att baka små semlor med rosa grädde.
  • London baby, träffa älskade Aylar igen, dricka drinkar och skratta med vänner.
  • Alla hjärtans dag, frågan är om jag är i London då eller i Göteborg.
  • Träna bikramyoga och dansa rumpan av mig tills mitt hagabad kort tar slut.
  • Åka skridskor, göra snöänglar, gå på isen och hoppa runt i snön.
  • Ev. åka till hallsberg och hälsa på min söta morfar.
  • Gå på vodoo utställning och bli skrämd.

Up side down in a good way.

Idag är jag så här glad, ett samtal som kommer förändra mitt liv. Jag hoppar upp och ned, studsar av lycka.

RSS 2.0