Work work.

En mycket händelserik dag, jag har fixat både lägenhetsvisning och jobbintervju. Jobbet var så gott som mitt så nu får jag bara se till att sköta mig på intervjun med. Och lägenheten ligger kanske inte i bästa området men det är trots allt en lägenget, jag har börjat ge upp hoppet om en drömlägenhet för tillfället.

 

Helgen springer ifrån mig.


Mitt fina nya armband från Topshop, matchar med min boyfriends tatueringar, fint som socker.


Så här pigga var vi påväg till Ullared.


Mina skor, mina kläder, mina prylar och lilla jag flyttade in hos Ludwig.


Jag vill ha värme nu så jag kan använda fina skor.


Vi har två buddas och en massa rökelser här, bra karma ni vet.


Hejdå.

 

Ändrade planer.

Jag är alldeles för trött för att vara party och pepp nu så jag skickar iväg min pojk ensam medan jag ska kolla film/fler jim avsnitt, äta västkustenröra mackor och surpla pepsi max. Det räcker för mig ikväll, man ska lyssa på kroppen och min kropp vill vara en slacker idag!
Imorgon hoppas jag att flyttlasset går hit, jag har packat klart 80% av det jag ska ha med mig. :)

Ullared

Åh påminn mig att det är jobbigt att strosa omkring på ullared, mycket jobbigare än man kommer ihåg det. Men jag fick i alla fall inhandlat väska, stereo (tillsammans med älsko, kändes mycket vuxet att handla något tillsammans!), smink, smycke, hatt och lite choklad och smått och gott.
Ikväll ska vi iväg och fira earth hour med lite polare inte dumt det, jag hoppas att dom släcker ner det var lite tveksamt men hur kan man annars fira earth hour om man inte ens släcker ner? Haha.
Jaja, ha en sötig helg!

Fredags planer

Dagens fredagsplaner är inte så glamourösa, nämligen packa, packa och åter packa. För snart ska jag och mina kläder flytta hem till Ludwig, och förhoppningsvis så flyttar vi snart igen, fast då till en egen lägenhet.

För övrigt så insåg jag hur bra det är att jag inte är en pundare idag (förutom alla uppenbara andledningar såklart!) när jag var och tog blodprover, sjuksköterskan letade jättelänge efter mina vener i båda armarna, hittade dom inte men chansade på det lilla hon kände, men nej inget blod kom ut. Så jag fick gå till barncentralen och ta blodprov i fingret i rummet bredvid en skrikande bebis. Mina vuxenpoäng sjönk drastiskt där. Jag fick även ett plåster med små rosa elefanter på!

Vååååffeldax!

Åh idag är det våffeldagen, hur underbart är inte det? Ska fixa våfflor till lunch idag helt klart. Yumie! Och ikväll ska jaf in till topshops VIP shoppingkväll, det ska bli kul, ingen aning vad man ska förvänta sig dock, men både VIP och shoppingkväll låter frestande så why not?

Nej, nu ska jag tillbaka till sängen och  fortsätta förgylla min morgon med ytterligare ett avsnitt av "jim". :)

http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.226503.1237542759!image/1306343481.jpg_gen/derivatives/w450/1306343481.jpg
Bild lånad av google

Life.

Tycker att det är ganska roligt att man kan se så olika på livet. Vad går livet ut på och vid vilken tid ska man göra alla dessa "obligatoriska" livs uppgifterna? Såsom att gifta sig, skaffa barn, flytta till hus etc. Några av mina vänner anser att man ska vara med 1000killar innan man stadgar sig och även att ens sociala liv tar slut om man får barn. Medan några andra vänner anser att man ska gifta sig nu nu nu och samma sak med barn, de vill ha barn så fort det bara går.

Själv har jag tröttnat på att festande, visst att festa kan vara kul någon gång då och då, men det blir lite uttjatat med varje/varranan helg. Samma visa varje gång. Det är inte direkt något kreativt eller nyskapande. Nej, då väljer jag faktiskt mysiga hemmakvällar med fina vänner och bra filmer iställer för att ränna omkring stupfull inne i stan.

 

Så vilka åldrar tycker jag att man ska göra allt detta?

Barn: 20-24 år -      Jag vill ha barn när jag är ung, då är kroppen redo och man har energi att leka med                                  ungarna, karriär och plugg går att fixa senare, livet tar inte slut av barn.
Gifta sig: 23-30år -  Ung, men inte jätteung, ett bröllop kräver stor ekonomi.
Flytta ihop:             Nu!
Flytta till hus:          När man har råd.

WEDDING MARIAGE : The Lady and the Hat by Sebastien LABAN.

Work work work

Jag skulle behöva ett jobb, hela Sveriges system har gått i botten sen moderaterna tog plats på tronen. Unga får knappt några jobb eftersom vi saknar erfarenhet, och får vi mot förmodan ett jobb så finns det en fördel för arbetsgivarna att avskeda oss efter 6månader (tror jag att det är) istället för att ge oss fast jobb. Sen får de även betalt för att ha praktik arbetare, så då satsar de på erfarna, äldre till de fasta jobben och ger oss unga jobb utan lön. Det kan man inte leva på så hur ska man göra?

Dessutom kan du inte stå på egna ben förrän du skaffat jobb (eller studerar), för utan jobb får du inte en lägenhet. Och det är faktiskt ett stort steg att flytta hemifrån, det känns hemskt att jag bor hemma hos mamma och pappa igen, jag vill bo i en egen lägenhet (eller ja, med Ludwig).

Försöker få tag i så många nummer från vänner och bekanta till jobb som möjligt, men jäklar vad mycket svårare det är än man tror.

This week.

Måndag: Tatiana kommer hit för fika och lite gossip.
Tisdag: Fixardag hemma - baka, städa etc.
Onsdag: Middag på kontiki.
Torsdag: Gå på topshops VIP shoppingkväll med Tatiana.
Fredag: Möten och sen tatuera mig.
Lördag: Ullared och sen kanske gå på min brors spelning på henriksberg.
Söndag: Slappisdag.

Kuromi och my melody



Frågan är om jag ska tatuera in dessa två sötnosarna vid nyckelbenen eller inte, antingen dessa två eller den hello kitty bilden som är i förra inläggen (fast då vid revbenen). Jag längtar tills fredag som en galning!

Weekend.


Bakade underbara chokladkakor


Jag pussade på en söt vovve


Bilden som jag antagligen ska tatuera in på fredag, men med ett ankare istället för en snäcka på hatten


Vi åkte hem till Mikael där vi hittade den här


Sedan började han tatuera Ludwig


Att tatuera revbenen gjorde rejält ont enligt Ludwig


Rökpaus för att lindra smärtan, jag ser inte fram emot att tatuera revbenen


Och här har ni den färdiga svalan!


Och här är den han gjorde i fredags, det ska stå mor i mitten antagligen


Pojke


Flicka


Hittade skolfotot från ettan i gymnasiet, jag i rosa/lila hår och ludde med den svart/gula skinnjackan, kan inte säga att jag saknar ettan men saknar ändå hur vi såg ut!


Sen åkte vi hem till mig och till min söto katt


Hejdå lilla helg, vi syns om ett par dagar igen (:

Hello kitty.

Igår åkte jag, Ludwig och Jocke hem till Mikael för tatueringar. Första gången jag såg någon tatueras, det var lite småskrämmande. Det var Ludde som blev tatuerad, en svala på rev benen, riktigt snyggt. Jag skulle egentligen också tatuerat mig, en hello kitty som sitter på en sjöhäst, även den på rev benen. Men det blev senare än vi tänkt oss så ska ta det nästa fredag istället. Jag är bara inte helt hundra på om jag vill ha allt i färg eller bara några detaljer, just eftersom kitty är vit och vitt är svårt att få snyggt.
Mikaels lägenhet var riktigt fräsch, det är en sådan som han kanske kan fixa åt oss med, jag hoppas som tusan!

Tatoos.

Lyckades inte ta ett kort på hans rygg där han tatuerat in ett hjärta med en banderoll som det för tilfället inte står något i, men det ska antagligen stå hans mammas namn inuti. Gulligt! Och dessa två sötingar pryder numera hans händer, me like!

Citronmarängspaj.

Håll tummar och tår.

"Kanske grejat en lägenhet i Mölndal!"

Fick just det i ett sms från Ludde, nu gäller det att hålla tummar och tår att vi får den, hur han fixat den har jag ingen aning om, hur den ser ut eller sådant vet jag inte heller, det viktigaste är att vi får en lägenhet snart, och Mölndal har jag tjatat om lite grann, just för att det ligger så nära stan men ändå inte mitt i smeten, sen bor Tatti där med, det kan ju inte vara annat än bra. Åh hoppas vi får den!

Han är för övrigt och tatuerar sig nu, ni får se resultatet lite senare, spännande.

Today im doing this.

Idag kommer jag känna mig som en bagare, först ska jag baka en citronmarängpaj och sedan ska jag baka ett grovt matbröd med nötter och frön. Låter det inte som perfekta fredags sysslor? Im hippy happy.

Gjorde ett personlighets test igår förresten, det skummaste som resultatet visade var att jag var både gladare och positivare än normalt OCH deppigare och negativare än de som var deprimerade. Hur går det ihop? Och ja det var inte ett nättest utan ett sådant läkarna gör ibland. Scary tyckte jag, men jag är nog väldigt mycket antingen eller. Bättre att ha dalar så att man kan ha extrema toppar istället för att det bara går plant hela tiden.

Honey its friday.

Äntligen är det fredag igen, vem älskar inte när det blir fredag? Har precis berättat för älskade mami att jag ska flytta snart, så jag ska satsa på att ha flyttat helt tills nästa helg, det låter väll rimligt? Ska nog mest ha med mig alla mina kläder, det mesta andra finns redan där skönt nog. Och Ludwig sa att jag skulle kunna sätta upp en hylla på väggen åt mina skor, låter det inte hur fint som helst? Jag kommer tjejifiera hans place tror jag nog. Men jag ser fram emot det dundermycket.


Hejdå lilla landet lagom, nu kommer jag inte längre bo mitt i ingenstans.

Kontiki.

Var som sagt på kontiki igår, mysigt, fin pojkvän och god mat vad kan då gå fel? Dessutom var lampan ovanför vårat bord trasig så vi fick massor av små ljus istället, riktigt fint var det. (:

Moving out?

Har börjat fundera på att flytta in till Ludwig redan nu, börjar kännas rätt hattigt att sova varranan natt hos vardera person. Så snart flyttar jag nog in hit (till honom alltså) medan vi söker lägenheter som galningar. Det ska nog bli bra i slutändan. I´m happy anyway.

Och ikväll ska jag bjuda honom på en middag eftersom jag misslyckades att inte shoppa i en månad (klarade 10 dagar och var extremt stolt över det, haha). Så jag har bokat det sötaste bordet på kontiki, längst upp med 50tals känsla. Har ni inte ätit på kontiki så tipsar jag er om det, för det är riktigt god och kreativ mat.

The Diner

Cutie pies.








Ja jag må vara lite nördig, men hur söta är inte mina små älsklingar? Rivalerna som alltid slåss, första gången jag ser dom ligga och sova bredvid varandra såhär. Jag dör en smula av söthetskänslor som sväller över.

Trött liten flicka.


Jag och Ludwig spelade alfapet (eller heter det afabet, blir förvirrad) igår, sjukt mysigt spel, jag ska helt klart börja spela lite hederligt brädspel oftare.

 




Och här har ni mig idag, det söta halsabandet fick jag som en present av Tatiana igår, tack honey! Nej nu ska jag ta och vila mig, är helt sjukt trött. Trött och sliten. Får vila upp mig för ikväll då jag ska på middag och vara trevlig och pepp igen. Vart försvann mitt otroligt flummiga och pigga morgonhumör?

A place to live.


Åh snälla någon kan jag inte få ett jobb och en lägenhet nu?

Polly polly bus.

 

Muffins med riesen-kola och polly godis, mums mums mums.

Stalin kittycat.

 

Här har ni min älskade lilla katt Stalin.

Ice cream baby.




Vi firade det fina vårvädret med vårens första äta ute glass. Den nya guldiga glassen (antagligen fullproppad med e-ämnen men det glömmer jag bort nu) är förträffligt god, den smakar kola, kola och åter kola! :D

The stripes within me.

 

 

 

 

Spring break.

Nu känns det att våren börjar spricka fram, solen strålar, fåglarna kvittrar och snön börjar sakta, sakta töa bort. Jag jublar och firar med vårkläder, och nej inte fryser man i vårkläderna, det gör mig väldigt lycklig, jag har börjat avsky allt vad vinterkläder kallas.

 

Vi struntade för övrigt i hagabadet, det blev lite för stressigt på morgonen, så vad gjorde vi istället? Låg i sängen och åt glass och kollade massor av avsnitt av "according to Jim" och "Simpsons".

Today im doing this.


Ska iväg till hagabadet på en öppet hus dag med behandlingar, träning och föreläsningar. Sedan bär det (kanske) av till paintball men jag är lite osäker på det just för att jag är lite smått rädd för att det ska göra ont, dessutom blir det jag + 20killar isåfall, hehu.

Friday im in love.

 

Fredagskvällen spenderas med en snygg pojk, zeitgeist (en politisk dokumentär), en gullig katt och hembakade kakor. Mys!

Beyond my love.

no limits by gosia janik.
Bildkälla

 

Jag tror jag föll ner i kärlekens hav, hur underbara bilder tar/gör hon inte?

Miau.

Halasana by gosia janik.
Bildkälla

Dagen skulle spenderas med en kär vän, prat, fnitter och sedan träna på sats. Men nej, självklart glömmer jag att ta med mina nycklar till Ludde så nu sitter jag här ensam utan nycklar så jag kommer ingenstans idag. Vad gör man då för att sysselsätta tiden? Yoga och måla! Dock har jag ingen katt i närheten, men nog ser bilden cool ut?

Laugh now.

 

Köpte en söt Banksy tavla på marknaden i Camden när vi var runt i London. Nu sitter den på min vägg och lyser upp min dag med stora steg. Den får mig att inse att det är dumt att jag bor i Sverige där apor är förbjudna, dumt som attan är det. Jag vill ha en liten apa, eller gorilla för den delen. Något sött att gulla med hur som helst!

Happy birthday honey.

 

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag fyller en av världens sötaste människor år, nämligen Tatiana. Det ska vi fira med pompa och ståt, även fast jag inte vet riktigt vad det innebär. Man blir lycklig av denna bilden. Man blir lycklig av hennes röda hår. Man blir lycklig av att skratta så man gråter. Idag kommer nog bli en lycklig dag.

Happy days.


Hur skulle jag kunna vara i kaos när jag har dig? Du sveper bort mina oroskänslor och får dem att kännas som små fjäderkittlingar istället.

London calling.


En av dagarna spenderades gåendes i 4,5timma, då hittade man roliga saker på väggarna.



Hela lägenheten var full av postit lappar med roliga citat eller någon man bara hade på huvudet.



I lägenheten (mitt i Camden) bodde Aylar...



... och Lana!


Dom drack Glen(n)s vodka, kan det bli mer klockrent än så?



Vi spelade en hel del kortspel och jag har hört att jag var en väldigt bra vinnare. Hehe.



Vi såg skolflickor i skoluniformer, fint.



Vi fikade och åt nästan hela tiden, här på starbucks.



Vi hittade roliga skyltfönster lite här och där, den här är lite creepy.



Vi kände oss som typiska turister när vi fotograferade big ben.



Vi avslutade det hela på en livlig pub innan vi gick hem proppade i oss Ben and Jerrys för att sedan ta flyget hem till Göteborg igen. Tack för en sötig helg.

London my love.

Ikväll flyger jag till London, jag längtar, dels för att flyga och dels för att träffa Aylar igen. Ska dansa igenom London och njuta av livet. Och på söndag kommer jag hem och ska se Alice i underlandet i 3D med några underbara människor. Livet är allt bra ibland. Mitt kaos börjar sakta men säkert försvinna ut i intet.

 

RSS 2.0