Sjuk

Den här dagen har spenderats hemma, har blivit sjuk, har feber och är på grinigt humör, nej det blev inte av att hjälpa till att bära möbler idag, och fest är det inte tal på.

Men jag har gjort något annat väldigt kul idag, fixade min egna hemsida, hemligt än då den inte är helt klar, men jag kan avslöja att det är en hemsida med diverse recept både mat och sötsaker. Jag älskar att laga mat och baka, så varför inte dela med sig? Riktigt roligt att pyssla med också.

Lördag

Idag ska jag banne mig plugga, det blir aldrig av, jag läser någon sida och sedan fastnar tankarna på något annat, men nej, idag blir det till att plugga produktionstekniker. Fast just nu är jag mer inne på att skriva ett personligt brev till ett företag om LIA plats, varför är det alltid så, om jag hade haft som uppgift att skriva det så hade jag hellre läst, konstigt det där.

Och sen ska jag iväg till Pak och hjälpa henne att flytta, jag får visa mina muskler lite grann, haha!


Älskar hur det blir suddigt som en målning, att snurra i en vid kjol är lycka!

Dålig humor?

Jag smälter av den lilla ungens röst, åh jag är fullkomligen kär, och jag är väldans glad att jag bor i min stuga mitt i ingenstans så att jag kan lyssna på sånt här utan att bry mig om det hörs ut!

H&M



Jag har satt shoppingförbud på mig själv när det gäller kläder, skor, väskor och smycken fram tills nyår, och det är mycket svårare än jag trodde, jag börjar inse hur mycket jag spontan shoppar, det är inte bra alls. Och lagom till mitt shoppingförbud så ramlade det ner en ny H&M katalog (vår kollektionen, på hösten herregud!), och jag beställde det som är på bilden, MEN, det kommer inte hem till mig förrän i Januari och jag betalar det inte förrän dess heller. Dessutom har jag tänkt till extra mycket denna gången, business kläder kan behövas och dessa är både riktigt snygga och kavajen, byxorna och västen är delvis i ull, med andra ord varma och goa.

Sunne

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1217484/?claim=bq33uwy688s">Följ min blogg med bloglovin</a>




Utanför min lilla stuga, för någon dag sedan. Pluttigt!

Du och jag baby

Jag saknar dig sötnos, jag hoppas att du kan komma hit imorgon, åh vad jag skulle bli glad, annars kommer vi inte ses på två hela veckor, hemska tanke! Jag hoppas du har en underbar fredag mitt lilla moln.


Mina två favoriter!
RSS 2.0