Pojken och katten.

Vaknade redan halv 6 imorse, galet tidigt, nu ligger min älskade katt och min älskade pojkvän inne och sover i mitt gamla flickrum (som min katt för övrigt är helt kär i då han mer eller mindre växte upp där). Jag känner på mig att detta kommer bli en underbar dag, nu ska jag ner och nalla lite hembakade havreflarn. Mums!

Ljuvliga, läskiga varelser.

Jag älskar och hatar svanar, eller rättare sagt så är jag rätt facinerad av dem, de är så vackra men samtidigt kan de bli så agressiva så jag skulle aldrig i livet våga mig fram till en. Jag blev rädd bara av att stå på kanske 30m håll och ta kort på dem när de plötsligt stirrade rätt in i kameran, då tog jag ner kameran och gick därifrån snabbt.













Honey

Gårdagen var en riktig myspys dag, jag och Ludwig åkte iväg till Älvängens vårmarknad där vi spelade och förlorade. Åt frasiga våfflor där pengarna gick till välgörenhet, träffade svärfar som bjöd på kaffe och te på café blå. Blev upprörda över alla urdumma moderater som var placerade som små monster överallt. Sedan åkte vi hem, gick genom skogsdungen som var full med vitsippor. Kom hem och kollade film efter film efter film. Mys!


Hello kitty

Tänkte bara tipsa om ett sätt att göra skorna lite extra söta, sätt i nya fina skosnören, själv har jag köpt ett par rosa och ett par blåa med hello kitty från barnavdelningen på H&M. Billigt och bra.


Aaaaw

Acid Picdump (195 pics)

 

Acid Picdump (195 pics)

 

Acid Picdump (195 pics)

 

Acid Picdump (195 pics)

 

Acid Picdump (195 pics)

Bilder lånade från acidcow.com

 

Underhåller mig genom att kolla igenom diverse bilder på acidcow, ludde och matte har mini lan i det andra rummet. Ska fixa mig och åka in för att fira amanda sen, hon fyller 20 idag. Grattis frugan!

 

to?

Jordgubbar och glass

Har varit på stan och handlat tills jag knappt orkade stå upp så nu sitter jag i soffan, äter glass och jordgubbar och kollar på desperat housewife. Mys.

Goodmorning sunshine.

Hade en jättemysig dag igår, sov även hemma hos mina föräldrar för första gången sen jag flyttade, i mitt gamla barndomsrum (som numera är gästrum) dessutom vilket kändes som att jag var 5år igen, haha.

Idag ska jag in till stan, förhoppningsvis träffa Tatti och gå runt i affärer, känner att jag också måste bidra med något nytt till lägenheten. Jag har i och för sig massor av köksprylar som vi ska ha och kuddar, plädar etc. men nu har Ludwig köpt så otroligt mycket att jag också måste köpa något litet åtminstone. Så jag ska köpa pacman duschdraperi, badrumsmatta och tvålkopp till vårat spel badrum. Kommer ha en 7tums tv på väggen och spelkonsoler. Den andra toaletten ska däremot inte ha något sådant. ;)




Nu ska jag fortsätta pussa på lilla Grolle en stund hade jag tänkt.

Blåbärs cheesecake

Åh vilken underbar pojkvän jag har, igår var han iväg och köpte tallrikar (vanliga, djupa, assietter och muggar med fat) vita med en svart blomma. Diskställ, pastaburk, två tavlor, glas, bestick etc. Och idag ska han och Matte iväg och kolla på soffa och matta. Allt löser sig till slut, boar upp sig till lägenheten, det är ju bara 6 veckor kvar nu!

Dagens planer är att umgås med mina kära föräldrar, baka blåbärs cheesecake (håller på, den är jättelila och gick från ljus lila/rosa till goth lila efter en stund i ugnen, haha.) Kanske blir till att beställa tågbiljett upp till morfar med, länge sen jag träffade dom nu.

Ha en underbar lördag!

Tallrikar

Ludde: Jag har hittat fyrkantiga tallrikar... Och blommiga djupa tallrikar.
Jag: Okeej, är dom fina och passar dom ihop?
Ludde: Dom är fina, dom går att kombinera.
Jag: Vad kostar dom då?
Ludde: Pengar.
Jag: Vad för pengar?
Ludde: Svenska pengar.
Jag: Men hur mycket?
Ludde: Ett gäng pengar.
Jag: Meh.
Ludde: Litar du på mig?
Jag: Ja?
Ludde: Bra, jag älskar dig puss.
Jag: puss.

What? Jag hoppas att dom är fina nu, fyrkantiga tallrikar och blommiga djupa tallrikar kan låta fint var för sig men tillsammans, jag är tveksam.

A day in the sun.

Jag tror att jag faktiskt lyckats bli frisk nu, jag kan ju passa på att tacka solen då jag tror att den hjälpte en bra bit på vägen. Man blir ju så mycket piggare och gladare av sol. Så idag var jag hemma hos mamma och pappas ställe, lilla landet lagom. Så ljuvligt att sitta i solen, klappa hunden och baka små kolakakor. Och så gick jag barfota, premiär för iår, så underbart, underbart härligt att det knappt går att beskriva känslan.











Tisdag.

Still sick. Inte ett dugg kul, och idag är det inte ens soligt så det blir en kolla serier dag. Men ikväll ska jag och Ludwig åka iväg och skriva på kontraktet till lägenheten, så jäkla skönt att få det gjort, om 6 veckor flyttar vi.


Söt bild som jag tyvärr inte kommer ihåg vart den kommer ifrån, inte tagen av mig med andra ord.

Grillkväll.

Ska trotsa faktumet att jag är sjuk och ändå ge mig ut och grilla med lite vänner. Myspys kväll med andra ord. Sol, vår och vänner kan inte gå fel. Det kanske till och med gör mig frisk? Haha, man kan alltid hoppas.

Sjukling.

Har feber och en hals som gör ondare än ont idag så vad gör jag för att lindra det? Kollar vänner  i myskläder och äter massor av yougurt i brist på matlust. Sa ju att jag skulle bli sjuk, alltid en vecka efter att Ludde blivit sjuk med, haha.


http://www.pause.se/wp-content/uploads/2009/09/v%C3%A4nner.jpg

Happy birthday grandma.

Idag fyller min kära farmor 83 år, och hon som inte trodde att man skulle fira när man blev gammal, hah. Nog ska man fira så länge man lever. Vi tog hem henne till mina föräldrars hus, fixade fin mat och köpte konditorikrans till efterrätt, solen sken som bara den. En underbar dag med andra ord. Sen hann jag med att fika med Tatti tidigare på dagen, underbart mysigt. Men mest har jag nog klappat på mina små söta katter ute i solskenet idag.













Heaven hack

Haft en slappisdag idag men nu är jag redo att leva igen så ska iväg till HeavenHack för att möta upp lite folk och ja, ladda ner en massa filmer antagligen, internet är snabbt som attan, eller ska vara det i alla fall. Kommer nog se roligt ut med min dator där sen, alla har stora svarta datorer och jag har en mini, rosa laptop, så värt.




Om att somna ensam i en alldeles för stor säng.

Ludde är ute på äventyr aka; lanar, så jag är själv tills han dimper ner någon gång inatt, jobbigt värre. Är det något jag inte tycker om så är det att sova själv, man har ingen varm kropp att krama sig tills sömn bredvid. Kallt och rått. Men det absolut underbaraste med att sova bredvid sin älskling är att hitta ett litet meddelande (anteckning som ligger som bakgrund) på mobilen som han skrivit in under natten där det står små söta texter. Imorse stod det:

"Tack för att du finns söta lilla snutt. Jag älskar dig och ha en fantastisk dag <3"

 

Friday im in love.


Firade dagen med en rosa smoothie i exakt samma färg som min lilla dator (syns kanske inte, men det var jätte sött!) (och ursäkta min min, men jag dricker smoothie på bilden, haha.)


Jag drog iväg till HeavenHack där jag möttes av denna synen, massor av datorer, och massor av småkids.



Ludwig satt och skrev/skissade/var allmänt söt.


Moa <3 Ludwig


Och avslutningsvis en puss på det.

Kitty cat

Stötte även på min älskade lilla katt när jag var hemma hos mamma och pappa. Han gäspade som en liten galning, tyckte det var kul att jag faktiskt hann fånga det på bild. Han ser rätt läskig ut!

Nu ska jag kolla film, krama min sjuka pojkvän som försöker påkalla min uppmärksamhet nu och fixa något gott att äta på. Nyponsoppa? Yes.

 

Finska små pinnar

Bakade små, små finska pinnar tidigare idag. En burk fick mamma och pappa, en burk fick Vidar att ta med hem och en burk tog jag hem till mig och Ludwig. Nom nom nom!

 

Sjuklig soon to be.

Inte så kul att leva med vetskapen att snart, snart så kommer även jag bli sjuk. Luddes mamma var sjuk över påsk och nu är Ludde sjuk. Han är varmare än elementen, har störtont i halsen och huvudet. Hur kan man inte tycka synd och pussa på honom då? (:

Hemlis.

Jag har en hemlis, en hemlis som jag inte tänker berätta, jag är nöjd!

 


Bild målad av Ludde. <3

Lovely.

Ligger död i sängen nu, har haft fullt upp hela dagen, har hjälpt mamma och pappa att storhandla sen bakade jag bröd, fixade asiatisk lunch och bakade medelhavs pizza till kvällsmat. Mysig men jobbig dag med andra ord. Nu hoppas jag Ludde kommer hem snart och att ballar av stål har kommit upp på play så man har lite kvällsunderhållning. (:

Home sweet home.

Känns smått sjukt att vara vaken så här tidigt på en ledig dag, men är man morgonpigg så är man. Ska hem till mamma och pappa idag, äta pasjka (rysk påskdessert) som jag lagade i fredags men inte hann smaka en endaste tugga av. Och självklart: klappa mina älskade katter. Jag kommer sakna sönder efter dom när vi flyttar till Göteborg, det är illa nu och ändå bor jag 15min bort med bil. Jag kanske ska smyga ner dom i packningen? ;D

 


Älskade Stalin <3

Sunday suprise.

Söndag igen, härligt, och om en vecka är det heaven hack där jag ska volontärjobba, jag kommer antagligen vara den enda på hela lanet som inte är intresserad eller spelar datorspel alls. Jag kan knappt gå med gubbarna om det är 3D spel, haha. Men det är några polare som har hand om och har startat det så klart man vill hjälpa till och vara där och umgås. Men hur jag ska se hur någon fuskar (det skulle man göra som vakt) har jag svårt att förstå, jag vet ju knappt vad spelen går ut på. Men det löser sig.

Dagen till ära ska jag och Ludde städa upp i vårat lilla fågelbo och sedan dra oss hem till Matte skulle jag tro. Film och söndag är den perfekta kombon.

Mikael 20 stora år.

Mikael fyllde 20år så vi drog ut till sticky för att fira av honom, köp nachos nästa gång ni är där, kostar bara 39:- och är så gudomliskt gott, mycket värt. Mikael bjöd hela laget runt på champange med, lyckat. Grattis på dig Mikael! Här är lite bilder från den söta gårdagen.

 

Party party.

Dansa runt med vänner ikväll, pussa på min älskling och fira påsken, våren, kärleken och allt som går att fira.

Underbara liv.

Jag vet inte när jag var så här positiv sist, den senaste tiden har bara varit helt fantastisk konstigt nog då jag saknar 2 personer väldigt mycket den ena är långt borta i London och den andra är en väldigt söt tjej som det strulat sig med men som ändå betyder himmel och jord för mig.

Hur som helst så kom jag på det nyss att varför sitta och grubbla över världens alla problem när man kan dansa bort dom i en söt klänning? Idag är det påskafton, Mikaels födelsedag och lördag. Nog ska det firas alltid, kanske inte nödvändigtsvis med alkohol men med glädje, vänner och så ska jag nog inviga ett av de nya vårskorna. Åh så underbart. Solen skiner ute och jag mumsar på chili choklad. Och så har jag nog världens underbaraste pojk som pussar mig alldeles glad.

Och om mindre än 2 månader sitter vi i vår nya lägenhet, solbrända(?) och med stora leenden. Och om lite mer än 2 månader så jobbar jag rumpan av mig på marstrand samtidigt som jag kikar ut på det stora vida havet. Yes I think I like my life. Bara en viss person kom tillbaka in i mitt liv, då hade det varit komplett.

Glad påsk.

Glad påsk önskar jag och Ludwig i något annorlunda utförande, haha.



Vuxenpoäng.

Oj oj oj, ni anar inte hur glad jag är idag, i förrgår fixade vi en hyresrätt och igår fixade jag jobb till sommaren!

Lägeheten ligger i gårdsten i ett fint kvarter, det är inget miljonprojekt utan ett hus med 3 våningar. En 3a på 80kvm som jag och Ludwig ska dela på. Jättefin och har dessutom 2 balkonger och 2 toaletter varav ett är med dush/badkar. Den ligger granne med eko huset som är nytt i gårdsten. En väldigt vuxen lägenhet, det bodde knappt några unga där tydligen, dom vi hyr den av är däremot 21 och 24 och ska på volontärresa till Indien i minst 1 år.

Jobbet är på en mataffär på marstrand som ser jätte söt ut, på ett gammeldags sätt, som om man skjutsats 50 år tillbaka i tiden, passar perfekt ute på en ö. Mina arbetsuppgifter är antingen charken där de gör mackor, mat, bullar etc. eller så ska jag vara kassörska. Jag är den enda som dom faktiskt gett jobbet till direkt, de andra drar dom ur en hög (av deras cvn) med de dom tyckte mest om. Så jag är hur glad som helst!


Köket i den nya lägenheten.


Tänk att ha denna utsikten på jobbet, lovely.

RSS 2.0